Dit is de fcc members area.
Hier komen alleen aanbiedingen voor de leden.

 Home Pagina  


Google Tips and Tricks

Google Tips and Tricks

Google is uitgegroeid van een bedrijf dat de beste zoekmachine op internet biedt tot een bedrijf dat bijna elk aspect van ons computerleven kan ondersteunen. Google biedt nu de meest populaire e-maildienst ter wereld en stelt mensen in staat miljarden documenten online op te slaan. Het biedt ultrasnelle breedband en het besturingssysteem voor de meest populaire smartphones - soms voelt het alsof alles wat het lanceert een wereldwijd succes wordt. Het netwerk van apps en services komt samen om een ecosysteem te creŽren dat op natuurlijke wijze is gegroeid en van elk onderdeel wordt gevoed. Google is veel meer dan alleen een bedrijf en de producten zijn veel meer dan louter tools. Google is overal.
  Bekijk ebook

Ultimate Travel Bucket List

Ultimate Travel Bucket List

Er gaat niets boven het gevoel van adrenaline als je van een brug springt, alleen om te worden gered door een bungee-koord - daarom staat het op zoveel bucketlists. Maar welke andere avonturen en bestemmingen zouden op uw lijst moeten staan met dingen die u moet doen voordat u sterft? Dat is waar Ultimate Travel Bucket List om de hoek komt kijken. Er is voor elk wat wils, van het verkennen van de grootste kastelen uit de geschiedenis voor de erfgoedliefhebbers tot de droom van elke natuurliefhebber om de Amazone te zien. Ontdek 's werelds meest levendige en leuke festivals, bekijk de unieke plekken waar je kunt overnachten en verken de verschillende culturen over de hele wereld.

Bekijk ebook

Teach Yourself Astro Photography

Teach Yourself Astro Photography

De fotografische mogelijkheden die de nachtelijke hemel biedt, zijn ongelooflijk groot, van landschapsfoto's met de Melkweg en het vastleggen van verbluffende sterrensporen tot het fotograferen van verre planeten en sterrenstelsels. Ontdek het verschil tussen nevel en nevels, ontdek wanneer je op de maan moet schieten en leer hoe je een aurora kunt vangen. Of je nu een astro-beginner bent of een doorgewinterde ruimte-expert, Teach Yourself Astrophotography heeft iets voor jou.

  Bekijk ebook

 
Master Your Camera in 4 Weeks

Master Your Camera in 4 Weeks

Dit boek neemt je in slechts vier weken mee van complete beginner tot ervaren cameragebruiker. Leer hoe u uw afbeeldingen samenstelt, sluitertijd, diafragma, ISO en meer begrijpt. Neem aan het einde van elke week acht eenvoudige en praktische taken op je om je vaardigheden aan te scherpen, en als je week vier hebt voltooid, gebruik je het laatste hoofdstuk om verder te gaan. Dus waar wacht je op? Begin vandaag met leren!

   Bekijk ebook